Afwerking

Voor optimale klimaatbeheersing is de juiste afwerking zeer belangrijk. Wij hebben een compleet exclusief productengamma voor luxe en duurzame afwerkingen vanaf fabriek.

  • Met Thermoline Klimaatverf vermindert de vochtopname van muren waardoor oppervlaktetemperatuur van de binnenwand verhoogt tot ongeveer 3°C.
  • Met Thermocoat isolerende gevel pleister kunnen gevels geïsoleerd worden met gips.
  • Complete portfolio op het gebied van gevelisolatie en gevelafwerkingen inclusief installatie.

Ecologische Isolatiestuc

5 functies:

  1. Thermisch isolerend
  2. Geluid dempend
  3. Waterbestendig
  4. Brandwerend
  5. Ademend

Meer lezen  >>

Energiebesparende klimaatverf van Thermoline

Vermindert de vochtopname van muren bij absorberende ondergronden. De oppervlaktetemperatuur van de binnenwand verhoogt tot ongeveer 3°C.

De verbeterde warmtestraling tussen de wanden zorgt voor meer behaaglijkheid. Comfort bij lagere kamertemperatuur verlaagt samen met vochtregulatie in de ruimte de energiebehoefte dus ook de energierekening.

Meer lezen  >>

Sierbepleistering: uw gevel in een fris nieuw kleedje

Sierpleisters zijn decoratieve pleisters die een ideale afwerking bieden voor uw geïsoleerde gevel. Beschikbaar in alle mogelijke korrelgroottes en trendy kleuren geven ze uw buitengevel de look die u wenst. Nieuwbouw of renovatie, met sierpleister straalt uw buitengevel als nooit tevoren.

Sierbepleistering, ook wel eens “crepi” genoemd, zorgt niet alleen voor een trendy look en uitstraling, maar ook voor extra bescherming. Zo kan het hemelwater niet meer in uw gevel dringen, maar kan vocht uit uw keuken of badkamer wél naar buiten omdat onze gevelisolatiesystemen damp-open zijn.

Meer lezen  >>

Steenstrips: makkelijk, mooi en duurzaam

Composietsteenstrips met baksteen- of natuursteenlook of gezaagde baksteenstrips geven uw gevel het uitzicht van een ambachtelijk gemetselde gevel, maar dan een heel stuk voordeliger. Bovendien is een dergelijk isolatiesysteem extreem duurzaam: een oplossing voor het leven!

Dankzij het gebruik van duurzame grondstoffen biedt het D-Brick systeem een prima bescherming tegen weer en wind. Maar ook uw budget vaart er wel bij, want steenstrips zijn makkelijk te plaatsen en resulteren dus in een pak minder werkuren.
Steenstrips bestaan in alle vormen, kleuren en formaten. En dus ook in alle prijscategorieën. Zo vindt u beslist de steenstrip die past binnen uw smaak en budget-Brick gevelisolatiesysteem met steenstripafwerking: als het steengoed moet zijn

Meer lezen  >>

© Copyright EcoConcepts B.V.

icon-payment-ideal icon-payment-paypal icon-payment-banktransfer icon-payment-mistercash