Het dak opnieuw uitgevonden …

Sla 2 vliegen in 1 klap en zeg dag tegen traditionele extra dakbedekkingen … met de unieke Galaxy Energy PV-modules kan een waterdicht dak gerealiseerd worden zonder extra dakbedekkingen. Dak en PV in 1 systeem.

Duitse kwaliteit
Het Duitse bedrijf biedt Duitse kwaliteit en een productgarantie van 5 jaar. In combinatie met een prestatie garantie van 25 jaar biedt dit unieke Dak+PV systeem een zeer goede en veilige investering voor de toekomst.

De zeer flexibele assemblage systemen zijn ontwikkeld voor het esthetisch onberispelijke en efficiënte installatie van fotovoltaïsche modules voor alle maatsoorten. De Galaxy Energy systemen zijn zo ontworpen dat de afzonderlijke modules direct in het systeem zijn geïntegreerd van de ondersteunende functie.

Ook geschikt voor renovatie van oude daken …

PV-module vervangt het dak! Vervang uw oude daksysteem in 1 keer door een nieuw daksysteem met PV geïntegreerd. Indien gewenst of nodig kunnen de bestaande houten spanten gewoon op het dak blijven.

De Galaxy Energy-spanten gemaakt van aluminium dienen tevens als dragende elementen. Een speciale, weerbestendige afdichting voorkomt het binnendringen van water en dient als isolatievoeg tussen de modules.

Video: Daksysteem – PV-module vervangt het dak

Video: Renovatie van oude daken – van oud naar nieuw

Maak je terras zelfvoorzienend …

Een luifel kan de leefruimte uitbreiden en geeft een beschutte plek in de tuin beschermd tegen regen, sneeuw en sterke zonnestralen. Met onze in-dakterras PV systemen blijft het licht helder en biedt het ook een optimale bescherming tegen invloeden van buitenaf.

Met eigen opslagsysteem volledig zelfvoorzienend …

Onze moderne samenleving is zeer afhankelijk van elektriciteit. Alleen met een eigen elektriciteit opslagsysteem heeft U altijd de juiste hoeveelheid stroom beschikbaar wanneer het nodig is.

Onze opslagsysteem in combinatie met ons opwek systeem maakt U onafhankelijk van energiebedrijven en zo bespaart u aanzienlijk op de energierekening en draagt U bij aan het milieu.

Zelfvoorzienend wonen en leven is NU al mogelijk.