Gezond en emissievrij wonen en werken
kan voor iedereen!

Neem contact op met onze adviseur

Ook partner van EcoConcepts worden?

Heeft u klanten die gezond, duurzaam, behaaglijk en voordelig willen wonen en werken? Wilt u meer van dat soort klanten?

Meld u dan aan als partner van EcoConcepts en wij gaan samen met u in uw regio unieke oplossingen bieden aan uw klanten.

Zeker in combinatie met eigen energieopwekking is onze manier van verwarmen complementair en uw klanten zullen u dankbaar zijn voor de extra besparing en comfort. Zeg dag tegen het gas … ook in uw regio …

Met de huidige aandacht voor milieu en energiebesparing is het verduurzamen van woningen en gebouwen “hotter” dan ooit. Particuliere en zakelijke klanten willen versneld af van het gas en dat kan. Onze installatie partners merken dat dagelijks aan den lijve want particuliere eigenaars, bouwbedrijven en woningbouwverenigingen weten ons steeds beter te vinden en wij voeren uit via onze installatie partners.

Wegens sterke groei zijn wij dan ook op zoek naar duurzame installatie partners in Nederland. Bent u een innovatieve duurzame installateur en wilt u uw klanten ook van het gas af helpen? Wij nodigen u van harte uit om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend gesprek.

U kunt ons bereiken via onze contactpagina of bel direct naar Marcel Holt op nr. 06 31959474.