Onze Eco Partner in Overijssel – Installatie op maat

Starke Installatietechniek is onze duurzame partner in Overijssel en heeft een uitgebreide kennis op het gebied van milieu- en energiebesparende installaties. Zij zijn totaal installateur met zeer veel mogelijkheden voor al uw projecten op zowel de zakelijke als particuliere markt.

Ontwerp

Door aan het begin van een project mee te nemen in het bouwteam kunt u optimaal gebruik maken van onze kennis en ervaring.

Door goed te luisteren en samen te werken met de architect en aannemer kan een degelijk plan ontwikkeld worden dat direct op de juiste wijze in het bestek verwerkt wordt.

Uitvoering

Gedurende de loop van het project zijn wij het verlengstuk van de projectleider op het gebied van installatietechniek.

Door goede afstemming wordt het gewenste eindresultaat zonder onaangename verrassingen uitgevoerd.

Garantie

Het unieke aan onze manier van werken is dat wij ons advies vertalen in een ontwerp en een garantie geven op de installatie.

Hierdoor heeft u geen last van het afschuiven van verantwoordelijkheden tussen installatie adviseur, bouwbegeleider en installateur.

Vestiging:

Starke Installatietechniek
Zwolseweg 24, 7707 AH Balkbrug
Website: www.starke.nu

0523-681046

Referenties en Projecten

57 luxueuze ‘all electric’ huurappartementen in Arnhem

fdd989859eb088c25e94257502dac6919dddaae9

In totaal worden aan het Gele Rijdersplein (in het voormalige ABNAMRO-gebouw) 57 zelfstandige wooneenheden gebouwd waaronder 36 studio’s, 17 twee kamer appartementen en 4 penthouses. Deze worden voorzien met infrarood verwarming die geleverd en geïnstalleerd worden door Starke Installatietechniek, zie www.starke.nu.

De See You Apartments aan het Gele Rijders Plein in het centrum van Arnhem is een prachtig herontwikkelings project dat de Van Norel Bouwgroep in opdracht van Heymen Rodermond Monumenten B.V. realiseert.

Een voormalig ABNAMRO kantoorpand wordt herontwikkeld tot 57 luxueuze en comfortabele ‘all electric’ huurappartementen in verschillende oppervlakten, waarvan vier penthouses. All electric houdt in dat alle appartementen worden voorzien van inductie kookplaten, het water door elektrische boilers en de appartementen met behulp van infrarood panelen worden verwarmd. De oplevering van de appartementen staat gepland voor week 28 van dit jaar.

Wat het helemaal af maakt en voordelig en gezond en duurzaam is de wijze van verwarming met Infra rood verwarming. Bekijk hiernaast de infrarood verwarmingspanelen aan het plafond die zorgen voor behaaglijk binnenklimaat. Kom ervaren hoe dat voelt.