Onze installatiepartner in regio Apeldoorn en Amsterdam

WKZ Installatietechniek is al sinds 1985 specialist op het gebied van verschillende soorten installaties. U kunt bij hun terecht voor advies, realisatie en onderhoud van: Klimaatbeheersing, CV installaties, warmtepompen, luchtbehandeling, ventilatie, elektrotechniek, gebouwbeheersystemen, verlichting, zonnepanelen en koeltechniek.

WKZ Installatietechniek is aangesloten bij diverse branche organisaties en is tevens een erkend leerbedrijf. Onze samenwerking met fabrikanten en leveranciers van A-merken biedt u extra zekerheid.

Ontwerp

Door aan het begin van een project mee te nemen in het bouwteam kunt u optimaal gebruik maken van onze kennis en ervaring.

Door goed te luisteren en samen te werken met de architect en aannemer kan een degelijk plan ontwikkeld worden dat direct op de juiste wijze in het bestek verwerkt wordt.

Uitvoering

Gedurende de loop van het project zijn wij het verlengstuk van de projectleider op het gebied van installatietechniek.

Door goede afstemming wordt het gewenste eindresultaat zonder onaangename verrassingen uitgevoerd.

Garantie

Het unieke aan onze manier van werken is dat wij ons advies vertalen in een ontwerp en een garantie geven op de installatie.

Hierdoor heeft u geen last van het afschuiven van verantwoordelijkheden tussen installatie adviseur, bouwbegeleider en installateur.

Vestiging:

Gladsaxe 25
7327 JZ Apeldoorn

www.wkz.nl

Referenties en Projecten

Klimaatbeheersing bij Kasteel Engelenburg

Klimaatbeheersing zonder inbreuk te doen aan het kasteel: WKZ heeft warmtepompen in het hotel en (vergader)zalen geplaatst.

Verbouwing van bioscoop naar moderne Discotheek Club, gebruikmakend van duurzame oplossingen voor licht, verwarming, koeling en ventilatie.
1472895356276_kasteel-Engelenburg2-300x300 1472895356254_kasteel-Engelenburg-300x300

Klimaatbeheersing met warmtepomp bij KAVO

Showroom geschikt maken voor kantoorruimte. Klimaatbeheersing zowel ventilatiekoeling en -verwarming dat individueel regelbaar is.

WENS
Showroom geschikt maken voor kantoorruimte. Klimaatbeheersing zowel ventilatiekoeling en -verwarming dat individueel regelbaar is.

Ventilatie CO2 geregeld
Daikin lucht warmtepomp voor koelen, ventileren en verwarmen
Inbreng geconditioneerde lucht m.b.v. textielslang

Geheel zeer energiezuinig ontworpen zodat het geheel in aanmerking komt voor EIA (energie investeringsaftrek).

Resultaat: een forse energie besparing op jaarbasis

Kavo is een wereldwijde leverancier van originele Japanse en Koreaanse auto-onderdelen