57 luxueuze en comfortabele ‘all electric’ huurappartementen in Arnhem

In totaal worden aan het Gele Rijdersplein (in het voormalige ABNAMRO-gebouw) 57 zelfstandige wooneenheden gebouwd waaronder 36 studio’s, 17 twee kamer appartementen en 4 penthouses. Deze worden voorzien met infrarood verwarming die geleverd en geïnstalleerd worden door Starke Installatietechniek, zie www.starke.nu.

De See You Apartments aan het Gele Rijders Plein in het centrum van Arnhem is een prachtig herontwikkelings project dat de Van Norel Bouwgroep in opdracht van Heymen Rodermond Monumenten B.V. realiseert.

Een voormalig ABNAMRO kantoorpand wordt herontwikkeld tot 57 luxueuze en comfortabele ‘all electric’ huurappartementen in verschillende oppervlakten, waarvan vier penthouses. All electric houdt in dat alle appartementen worden voorzien van inductie kookplaten, het water door elektrische boilers en de appartementen met behulp van infrarood panelen worden verwarmd. De oplevering van de appartementen staat gepland voor week 28 van dit jaar.

Wat het helemaal af maakt en voordelig en gezond en duurzaam is de wijze van verwarming met Infra rood verwarming. Bekijk hiernaast de infrarood verwarmingspanelen aan het plafond die zorgen voor behaaglijk binnenklimaat. Kom ervaren hoe dat voelt.

Voor meer informatie ga naar www.seeyouapartments.nl.
fdd989859eb088c25e94257502dac6919dddaae9

Projectgegevens

Periode: Mei/Juni/Juli 2016
Objekttype: Herontwikkeling kantoorpand naar 57  ‘all electric’ huurappartementen

Galerie